Jump to content

*** Obavezno Pročitati Pre Nego Što Postavite Temu !

Guest

Pravila ucestvovanja na forumu mp3rs.com su sledeca:

 

1. Svi fajlovi koji su linkovani na mp3rs.com su u promotivne svrhe i dužni ste da ih obrišete u roku od 24h sa Vašeg racunara! Ukoliko Vam se preuzeti fajl svidi, platite isti autoru.

 

2. Svi linkovi koji se postavljaju na forum MORAJU biti u CODE-u, npr: code.gif

izgled:

CODEhttp://imesajta.com/imefajla.rar

 

 

3. Fajlovi cije linkove nadjete na mp3rs.com necete davati trecim licima u bilo kom formatu (email, cd, dvd...).

 

4. Bilo koji vid reklamiranja u temama je zabranjen i nece se tolerisati!

 

5. Zabranjeno je pisati velikim slovima (ALL CAPS) jer se to smatra VIKANJEM, sto predstavlja nekulturno ponasanje.

 

6. Zabranjeno je korišcenje psovki, vulgarnih reci i izraza.

 

mp3rs.com nema ilegalnog materijala na svom serveru. Sajt nema download opciju i ne sluzi za rasturanje "piratskih" materijala niti se zalaze za to. Njegova prvenstvena namena je upoznavanje i sklapanje prijateljstva medju ljubiteljima muzike, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Za ostavljene poruke odgovorni su clanovi foruma, koji su te poruke napisali. Ukoliko primetite tekst za koji smatrate da ne bi trebalo da bude na ovom mestu obratite se administratoru privatnom porukom ili eMailom. Linkovi ka mp3 albumima otkriveni su naprednim koriscenjem internet pretrazivaca (Google, Yahoo, DogPile, AltaVista...). Vecina ostavljenih linkova u forumu nisu trajnog karaktera i ne trazite od administratora i moderatora da uploaduju albume na sajt.

 

 

 

Administratori imaju pravo da nevaspitanim osobama uskrate gostovanje i njihove postove izbrisu bez ikakve najave i objasnjenja. Kao takve smatracamo sve tekstove u kojima se vredja nacionalna, verska ili polna pripadnost. Hvala na razumevanju!

 

 

 

Disclaimer: None of the files shown here are actually hosted on this server. The links are provided solely by this site's users. The administrator of this site (www.mp3rs.com) cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.

 

"Ni jedan fajl linkovan sa našeg foruma se ne nalazi na našim serverima, mi sve fajlove linkovane na našem forumu samo INDEKSIRAMO."

 

"No files are hosted on mp3rs.com server and we are not responsible what our users post on this website."

 

mp3rs.com is in compliance with 17 U.S.C. § 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). No files are hosted on mp3rs.com server and we are not responsible

×
×
  • Create New...