Jump to content

gabriel

Mr. Čalo
  • Content Count

    954
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    80

Everything posted by gabriel

  1. gabriel

    Welcome to Pages

    Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
  2. gabriel

    Napomena

    Na forumu su dodate teme za singlove kao u lossy tako i u lossless delu. Zamolicu clanove da u tom delu kace oficijalne singlove koji su bili dostupni kao fajlovi kao i svoja fanmade singl pakovanja. Oficijalna CD iydanja kao i do sada ce da idu u predviđenim delovima foruma. Lossless fanmade kompilacije idu iskljucivo u zasebni deo foruma predviđen za takve kompilacije. Što se tiče istih kompilacija u lossy formatima iste mogu da idu u oredviđeni deo foruma kao i sopstvenu temu u delu ponu Ponuda iz lične kolekcije. Zamoliću da se poštuju izmene jer nastaje haos šta je oficijalno šta je fanmade a svi znamo da za fanmade može da se koriste razčiti izvori materijala (nekad bolji od orginala a nekad prerađivani materijal od raznih izvora) pa nije poželjno mešati sve to na jedno mesto.
  3. 09. je sasvim druga verzija, tacnije albumska verzija, nema veze sa onom izvedenom na festuvalu
  4. Ljubo dobio novo zvanje: muzicki ginekolog
  5. materica :jester: sorry Dakky moj perverzni mozak morao malo da se nasmeje. nije zlonamerno ali ja i dalje se smejem do suza :lol:
  6. Jel su ovo arhivski snimci il je nesto izdato na singlicama ??? totalno mi nepoznate pesme.
  7. Najzad lossless rip od poverenja sto se ovog izdanja tice
×
×
  • Create New...